YLEISET EHDOT

Futonshop.fi -verkkokauppa (myöhemmin Myyjä) myy tuotteitaan täysi-ikäisille (väh. 18v) kuluttajille sekä yrityksille ja yhteisöille Eu -alueella
noudattaen toiminnassaan Eu lakia. Tilauksen tekeminen verkkokaupasta ei edellytä rekisteröitymistä. Tilauksen yhteydessä tilaajan tulee kuitenkin antaa
suostumuksensa, että Myyjä rekisteröi henkilötiedot tuotteiden toimitusta varten asiakasrekisteriinsä. Tilaajan antamat asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Myyjä
sitoutuu olemaan luovuttamatta Tilaajan tietoja muille. Tilaajan tulee noudattaa normaalia tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokaupassa asioidessaan.

TILAUSVAHVISTUS

Vastaanotettuamme tilauksen, ostoskorista lähtee automaattinen tilausvahvistus sähköpostilla. Mikäli vahvistusta ei tule, pyydämme ottamaan yhteyttä. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

TILAUKSEN SITOVUUS

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Myyjä on lähettänyt kirjallisen tilausvahvistuksen. Tilauksen tekemisen jälkeen myyjällä ei ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

HINNAT

Hintoihin sisältyy 20% arvonlisävero. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja. Toimituskulut ovat esillä tuotekohtaisesti verkkokaupassa. Toimituskulut vaihtelevat tuotteen
mukaan, ollen maksimissaan 45 euroa/lähetys. Myyjä pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

TOIMITUS

Myyjä toimittaa tuotteita vain Manner-Suomessa. Tilausten toimitustapa on lähtökohtaisesti aina kuljetus kotitalon ovelle katutasoon, ellei toisin sovita. Kuljetusliike ottaa yhteyttä ennen toimitusta, jolloin lähetyksen vastaanotosta voi sopia. Tuotteen saapuessa, tarkistetaan pakkauksen kunto. Mikäli lähetys on vaurioitunut, laitetaan rahtikirjaan
merkintä vaurion laadusta ja kuljettajan allekirjoitus nimenselvennyksineen. Tämän jälkeen asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sopiakseen uuden tuotteen toimituksesta.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika vaihtelee eri tuotteilla, mutta yleinen toimitusaika on noin 9 – 21 arkivuorokautta maksun varmistumisesta.
Mikäli toimitusaika on normaalia pidempi, ilmoitamme siitä erikseen. Mikäli tilattu tuote löytyy varastostamme, toimitusaika on noin 3 – 12 arkivuorokautta. Emme vastaa meistä riippumattomista syistä toimituksissa tapahtuvista viivästyksistä.

REKLAMAATIOT

Mikäli lähettämämme tuote on viallinen tai väärä, pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla tai puhelimitse. Yhteystietomme löytyvät kontakti -sivulta.

PALAUTUKSET

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Palautuksesta tulee ilmoittaa kirjallisesti. Palautettu tuote tulee olla käyttämätön, alkuperäispakkauksessa ja samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.
Koottavia tuotteita, tai niiden osia, ei voi kokoamisen jälkeen palauttaa. Erikoismittaisia tai asiakkaan valitsemilla kankailla teetettyjä tuotteita ei myöskään voi palauttaa. Palautuksesta aiheutuneet kulut maksaa asiakas, esim. Matkahuollon voimassaolevan hinnaston mukaan.

Jos poikkeustapauksessa hyväksymme myyntikelvottoman tai muuten puutteellisen tuotteen palautuksen, veloitamme omia kulujamme vähintään 30% tuotteen hinnasta sekä muut välittömät kulut (esim. rahtimaksut jne.). Vuodevaatteet (patjat, petauspatjat, tyynyt, peitteet ja irtopäälliset) ovat hygieniatuotteita ja ne tulee palauttaa avaamattomissa, alkuperäisissä pakkauksissa. Palautamme kauppahinnan 21 vrk:n kuluessa tuotteiden saapumisesta, mikäli tuotteilla on edellä mainittu palautusoikeus.

YLIVOIMAINEN ESTE

Myyjä ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista seikoista johtuen.

ASIAKASREKISTERI

Tilauksen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään ja kerätään rekisteriin tilausten käsittelyä varten. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Asiakasrekisterin ylläpitäjä:

Futonshop.fi