» » Kesä ja hyttyset

Kesä ja hyttyset

posted in: Kampanja 0

Usein kuulee humoristisesti sanottavan, että Suomen kesä on lyhyt ja vähä luminen. Totta tavallaan ainakin kuvainnollisesti mutta ehkä vielä enemmän kesä on hyönteisten juhla aikaa. Eikä siinä mitään mutta hyttyset. Niistä varmaan aika harva pitää. Me tässä verkkokaupassa emme ainakaan. Siksi olemme lisänneet asiakkaiden kesän iloksi Innova tuotteen, jonka avulla höynteiset pysyy kurissa. Olet saattanut kokeilla kaikenlaisia kikkoja hyttysiä ja kärpäsiä vastaan, mutta tavalliset kärpäslätkät ja hyönteismyrkyt eivät vain ole kovin käytännöllisiä. Inkil T1200 Kärpäsansa Valo on ratkaisu ongelmaasi, sillä se on paras ansa kärpäsille, hyttysille ja muille hyönteisille. Tämä kärpäsansavalo on ihanteellinen 28 m2 alueelle, mutta voit ostaa niitä useamman kattamaan isomman alueen. Tuotteen salamatarjouksen löydät täältä.

Vastaa